в мене таке враження що там трохи інший блок дотягувача. Діє по іншому ніж в той що мене, принаймі по опису: Quote Закрывает все окна в авто путем повторного нажатия на «закрыть» в сигнализации. Открывает все окна в авто путем нажатия в сигнализации на «закрыть+открыть». ну і ціна: там 350грн. я брав за 28дол. через інтернет.Добавлено (07.02.2012, 10:09:00) --------------------------------------------- Вже третій раз перегоряє лампочка заднього лівого габариту. Щоб поміняти її потрібно повитягувати фіксатори, зняти пластик по центру, зняти обшивку і відкрутити фару . Трохи не продумано як на мене. В мому старому пассатіку це робилось за 10 секунд. Добавлено (07.02.2012, 22:51:35) --------------------------------------------- частково забираю свої слова назад. все набагато простіше - потрібно лише відкрутити 2 гвинтика на блоці задньої фари і зняти її. І обшивку не потрібно знімати. Добавлено (07.05.2012, 09:04:36) --------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=cpITdZxs6E0
www.postcard-ua.com
|